Supa de sparanghel

de Lau in Supe, 18 Apr 2017 | 3651 vizualizari

 

M-am inspirat din  revista Lidl

 

INGREDIENTE

  • 700 g sparanghel
  • 30 g unt
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 3 cartofi mari
  • sare
  • piper
  • 1 l apa
  • 300 ml smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de sparanghel:

Intr-o oala, calim ceapa in untul topit, impreuna cu uleiul, pana devine transparenta, adaugam usturoiul pisat, cartofii taiati cubulete, sparanghelul taiat bucati cca. 2 cm.

Adaugam apa, sare, piper dupa gust si lasam sa fiarba totul, pana ce legumele sunt fierte.

Dupa ce au fiert, le pisam cu blenderul si la final, adaugam smantana, amestecam bine si servim cu crutoane sau ce dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de naut si linte